Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Hermans, geboren in 1981, gehuwd en vader van 3 kinderen. Ik woon met mijn gezin in Landgraaf , Zuid Limburg.

Tijdens mijn werk als verpleegkundig teamleider in de psychiatrische zorg kwam ik regelmatig met het thema arbeidsveiligheid in aanraking, weliswaar op micro niveau, maar ik bemerkte mijn passie voor het vakgebied arbeidsveiligheid!

Ik heb besloten in 2011 na 10 jaar in de gezondheidszorg gewerkt te hebben mijn carrière om te gooien en de opleiding te volgen als veiligheidskundige. Tijdens het afstuderen is mijn eindscriptie genomineerd voor de landelijke NVVK prijs als beste scriptie binnen de opleiding en heb ik deze mogen verdedigen voor vakgenoten in Amersfoort op het NVVK congres.

Mijn carrière als veiligheidskundige ben ik begonnen bij Arbode BV te Gorinchem waar ik ook mijn opleiding tot veiligheidskundige gevolgd heb, 8 maanden later ben ik geswitcht naar Arbo support te  Hoogvliet waar ik verschillende jaren gewerkt heb als veiligheidskundige.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest binnen Arbo Support wilde ik een vervolg stap in mijn carrière en heb ik in September 2017 mijn eigen bedrijf gestart.